Waarom trouwt hij niet: mannen geven commentaar op het vrouwelijke standpunt

En vandaag willen veel vrouwen dat ze een huwelijksaanzoek doen in goede oude tradities. Soms vallen de verwachtingen van de partijen echter niet samen. Onze lezer betoogt waarom dit gebeurt. Of mannen haar standpunt delen?

Elena (33 jaar): Vaak willen mannen niet bij ons afscheid nemen, maar tegelijkertijd zijn ze niet klaar om de volgende serieuze stap te zetten – het voorstel om zijn vrouw te worden. En soms willen we zelf de situatie veranderen, onbewust genieten dat het niet verandert. Ik geloof dat de redenen de volgende kunnen zijn ..

Fanatiek verlangen om te trouwen

Ik heb vrije vrienden die door enige kennis worden beschouwd bij de favoriete man als een potentiële mogelijkheid van een toekomstige unie en serieuze relaties. Na iemand op een feest te hebben ontmoet of op een date te gaan met een vriend van Tinder, bespreken ze de details van de vergadering in detail en stellen de vraag: “Wat denk je, ik zal met hem slagen?»».

Het is altijd in een doodlopende weg geweest. Je bent nauwelijks bekend met een persoon, hoe kun je serieus praten over een soort relatie? Mannen voelen zich zo groot en begint intuïtief de verdediging te behouden.

Artem (35 jaar oud): Ja, ik heb zulke vrouwen ontmoet. Het lijkt erop dat ze tijdens de eerste vergaderingen wil horen: «Ik ben alleen geconfigureerd voor een serieuze relatie, geen flirten, klaar is om alles wat ik heb te herschrijven – een huwelijkscontract is al onderweg». En de periode van verkering en erkenning van elkaar vertraagt ​​alleen maar het moment van het belangrijkste waarvoor we vanuit haar oogpunt hebben ontmoet – een snel huwelijk. Het is onwaarschijnlijk dat iemand het leuk zal vinden.

Rustam (28 jaar oud): Er zijn vrouwen – jagers voor mannen. Alleen ze vergeten dat mannen nog steeds denken en voelen, en niet alleen lust. We zien perfect wanneer ze ons proberen voor de gek te houden, onze vrijheid, geld, vrienden en hobby’s te selecteren. Ik wil meteen wegrennen.

Vadim (40 jaar): Een vrouw wil een gezin creëren en kinderen krijgen, en dit is volkomen natuurlijk. Problemen beginnen wanneer het zo geobsedeerd is door dit idee dat het niet uitmaakt voor haar wie ze kiest voor deze rol. Slechts iemand die eerder een aanbod doet, is interessant. Dit alles lijkt op een businessplan, geen romantische relatie waarmee het gezin zou moeten beginnen.

Een langdurig burgerlijk huwelijk

Elena: De man begrijpt gewoon niet waarom hij iets zou veranderen als je nu klaar bent om alles hetzelfde te bieden: kook, wis zijn shirts, houd hem loyaliteit. Wat zal veranderen als hij uw man wordt? Dit kan alleen verantwoordelijkheden bedreigen waarvoor hij niet klaar is.

Als u echt bent afgestemd om een ​​gezin te creëren, moet de vraag naar uw status duidelijk en eerlijk worden gesteld voordat u besluit samen te leven. Ik zou geen haast hebben om naar de bruiloft te gaan en het een volledig gevarieerde familie te noemen, hoewel we er vandaag de zekerheid van zijn hoe belangrijk het is om «samen te leven». Vergaderingen, gezamenlijke reizen – dit is al een geweldige kans om elkaar te herkennen.

Artem: Ik ben het er categorisch mee oneens. Je zult elkaar nooit echt kennen, het weekend doorbrengen en iedereen reizen probeert zichzelf te beheersen en er beter uit te zien. Negatief wordt pas na een paar maanden van het leven samen gevonden. En voordat je verder gaat, is het belangrijk om te begrijpen of je klaar bent voor compromissen.

Rustam: Veel gezinnen stortten precies in ingestort omdat ze zich haastten met de bruiloft. Het is erg belangrijk om samen te leven. En als een man niet klaar is om de verantwoordelijkheid voor een vrouw in een burgerlijk huwelijk te dragen, dan zal de stempel in het paspoort niets veranderen.

Vadim: Als je het gevoel hebt dat je je comfortabel voelt en verwacht dat er na de bruiloft iets zal veranderen, is dit een grote misvatting. Het is eerder de moeite waard om te zeggen dankzij een lang burgerlijk huwelijk dat de ogen opende voor de echte houding ten opzichte van jou. Ik geloof dat het leven voordat het creëren van een gezin erg belangrijk is. Ik heb zelf een aanbod gedaan aan mijn toekomstige vrouw op het moment dat we besloten dat we klaar waren voor een kind.

Je ontmoet getrouwd

Elena: Volgens de statistieken verlaat slechts 2% van de mannen het gezin om een ​​nieuwe te creëren. Ik ken slechts één verhaal van een getrouwde man die werd bekroond door een huwelijk voor een meisje. In alle andere gevallen leidde dit tot pijnlijke afscheidingen.

Een van mijn vrienden vond de kracht om de relatie te beëindigen en besefte dat de beloften van «een beetje wachten, en we zullen zeker samen zijn» – alleen de illusies waarmee hij haar en zichzelf bedriegt. De mannen zelf scheiden van iemand en maakten een keuze ten gunste van zijn vrouw en kinderen.

Artem: Ik zou niet zo categorisch zijn – alles is individueel. Het is onwaarschijnlijk dat een man het gezin zal verlaten waar hij nauwe relaties met zijn vrouw heeft en er zijn kinderen, alleen omdat iemand zijn hoofd heeft gekeerd. Hoogstwaarschijnlijk blijft dit voor hem een ​​avontuur dat geen voortzetting zal hebben, en een andere vrouw heeft hier niets te ‘vangen’. Als het huwelijk zichzelf al lang overleeft, en in een nieuwe relatie is hij gelukkig, is alles mogelijk.

Rustam: Natuurlijk zijn we vrij conservatief en houden er niet van om oplossingen te veranderen. Merk op dat vrouwen vaker voor echtscheiding dienen en dat mannen de neiging hebben om in de Unie te blijven. Daarom, als hij getrouwd is, zou er een zeer goede reden moeten zijn voor echtscheiding.

Vadim: Als een man begrijpt dat jij degene bent zonder welke hij zijn toekomst niet ziet, zal hij bij je zijn. En deze beslissing zal zich jarenlang niet uitstrekken. Maar als een vrouw al jaren bij een getrouwde man woont, dan heeft ze praktisch geen kans dat hij het gezin zal verlaten. Simpelweg omdat een minnares een kleine vakantie is die mooi is die niet elke dag gebeurt. Anders zou de feestdagen vermoeiend zijn.

Er is geen energie en interesse in het leven in jou

Elena: Er zijn veel voorbeelden van vrouwen die niet schitteren met externe gegevens, maar gelukkig in relaties, terwijl de schoonheden alleen blijven.

Het geheim is dat we ons in menselijke verbindingen aangetrokken voelen tot de energie en het leven van een partner. Het is dit, en niet onberispelijke verhoudingen van het gezicht en het lichaam

, – ongelooflijk seksuele kwaliteiten. Een vrouw, verstoken van energie, interesse in het leven en het vermogen om op zichzelf gelukkig te zijn, buiten de relaties met een man, en andere geeft een gevoel van innerlijke leegte.

Artem: Niemand wil omgaan met iemand die het leven beu is. Zulke vrouwen zijn echter vaak «negatief». Zie alleen problematische kanten in alles. Dit wordt niet onmiddellijk gemanifesteerd, en in eerlijkheid beginnen velen pas na de bruiloft te begrijpen dat vanwege de negatieve houding van de partner en hun eigen leven begint te glijden.

Rustam: Inderdaad, soms ontmoet je een mooie vrouw, en ze lijkt je een soort levenloos. Zoals uiterlijk, maar je ziet er niet in een persoon waarmee je samen wilt zijn.

Vadim: Vaak verwachten zulke vrouwen die niet hun eigen betekenissen in het leven hebben, dat een geweldige prins nu komt en haar gelukkig maakt. Dit gebeurt niet. Een man kan onder haar betovering vallen, maar dergelijke relaties bereiken in de regel geen huwelijk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *