Inner Misoginia: wat is het en hoe ermee om te gaan

Door de eeuwen heen zijn we gewend aan het feit dat Mizoginia inherent is aan mannen. Vrouwen zelf zijn echter niet inferieur aan hen in vernedering en branding van de vertegenwoordigers van hun eigen geslacht. Bovendien ontvangen ze vaak de meest wrede houding van andere vrouwen … we behandelen vragen over interne misogynia met een psycholoog.

Het lijkt erop dat de evolutie zeven -mini -stappen verplaatst. Het is niet langer jammer om toe te geven dat je man een tiran was, het is niet beschamend om de relaties te verlaten die zijn gestopt met regelen, en het is helemaal niet eng om succesvoller te zijn dan je vader of grootvader. Of het voor vrouwen gemakkelijker is geworden van deze «innovaties»? In relaties met mannen – merkbaar ja. Er zijn super kamagra kopen al «rode vlaggen» en markeringen die een niet benijdenswaardige toekomst in het fase van kennis zullen aangeven, het is helemaal niet nodig om een ​​kwart van het leven door te brengen met een begrip van wie naast u is. Echtscheiding was niet langer rampzaligheid en stigma.

Maar toen kwamen er problemen van waar ze niet wachtten. Meer precies, ze is altijd geweest, maar nu, wanneer veel vrouwen meer attent zijn geworden voor zichzelf en hun geestelijke gezondheid, om de psyche te beschermen en persoonlijke grenzen te volgen, is dit probleem naar voren gekomen. En haar naam is misoginia.

Misoginia is vrouwelijk

Jij en ik zijn over het algemeen gewend om misoginia van mannen: «Kip is geen vogel, een vrouw is geen man», «een vrouw aan het stuur is een aap met een granaat». Vooral geharde vrouwen rollen alleen met hun ogen als ze deze clichés van mannen horen, omdat ze weten dat dit een teken is van scarcum en onrealisatie. Nou, die in de XXI Century alleen een professionele of persoonlijke kwaliteiten zal beoordelen! Vrouwen zelf hangen echter ook vaak labels op aan de vertegenwoordigers van hun eigen geslacht.

Innerlijke misoginia

Als je een profiel opent van een mooie vrouw of vrouw die voorbij de algemeen geaccepteerde schoonheid/succes/lifestyle -formaat wordt geslagen, dan kun je op de opmerkingen naar de foto afgaan op het verslag van negatieve uitspraken. Ja, sommige van mannen. Maar de meeste vernederende woorden, beledigingen, ongenodigde advies en spot – van vrouwen.

Ze zullen zeker advies geven om af te vallen, te bevallen, hun man te verlaten. Ze zullen zeker zeggen dat een dergelijke neus alleen wordt gesneden, en zo’n borst wordt naar een plastisch chirurg gedragen. Natuurlijk vroeg niemand naar deze tips. En natuurlijk worden deze tips gegeven onder de saus van «wit -puur» (uitgesproken op de Italiaanse manier; een afgeleide van een «witte jas» is een term, wat betekent «ik weet het beter, ik weet beter, ik» Ik ben niet zo ”).

Paradox, maar kritiek op een vrouw van een man wordt door velen gezien als een rode doek, maar van een vrouw – als een gegeven die meer vertrouwen veroorzaakt waarmee je het zelfs maar eens kunt.

Zelfs activisten van feminisme zondigen door de verdeling van het vrouwtje in slimme en ‘vaarzen’, die natuurlijk fundamenteel het idee van deze beweging in tegenspraak hebben.

De opkomst van mizoginia in ons

Dit gedrag wordt niet bij ons geboren. We zijn niet geboren met haat op onze eigen vloer, maar we doen dit om te voldoen aan sommige openbare canons. Dus bijvoorbeeld, veel vrouwen geven toe dat het gezelschap van mannen de stijl van communicatie, grappen en houding ten opzichte van vrouwen in het algemeen aanneemt.

Als je goed naar teams kijkt, waar er minder vrouwen zijn, kun je het volgende zien: eerst de vrouw ervaart ongemak, dan begint om het te overwinnen als een kameleon in het team te stromen – een meer sportstijl van kleding , sneakers, rugzakken en voor gloednieuwe meisjes die naar het team kwamen in jurken ervaart minachting en verlangen om zich op hun kosten te beweren.

Dit betekent slechts één ding – om sociale «broodjes» te ontvangen en geen witte kraai te worden, een vrouw grenst aan een meer bevoorrechte groep – aan mannen

En verder, volledig betrokken bij dit spel, begint ze alles te verdelen in de (slechte) en man van een vrouw (goed, typisch). Het huilen van wrok is bijvoorbeeld bij een vrouw. Maar drink wodka op een bedrijfsfeestje zonder te snacken-heel erg zoals een man.

De trigger van de misoginia

De oorzaken van de gemiddelde vrouw van haat tegen zichzelf kunnen worden toegeschreven aan de gemiddelde vrouw:

Jeugd en jeugd in een kritiek milieu. De vrouw die van haar moeder of grootmoeder werd gehoord, becommentarieert en absorbeerde alleen zo’n gedragsmodel in een ‘vrouwelijke’ samenleving – kritiek en niets meer;

Familie teleurstelling dat een meisje werd geboren, Geen jongen. «De jongen is welkom, meisje – nou ja, het is goed dat gezond». Sinds de kindertijd heeft een vrouw een mening dat een jongen zijn eervol en geweldig is, maar meisjes zijn al een tweede variëteit. Ze draagt ​​dit stereotype over aan andere vrouwen, die hen duidelijk kleineren;

Jaloezie voor broer, ongelijk verdeeld ouderlijke liefde. Als een vrouw uit de kindertijd ziet dat een broer, in tegenstelling tot haar, is toegestaan, dan is ze net zo veeleisend als haar ouders van haar, behoort tot de vrouwen die haar omringen;

Uitstekend syndroom. Als er veel zweep was in het leven van een vrouw, en er was geen peperkoek, blijft ze zichzelf in de hedgehog wanten houden. Wanneer ze ziet dat andere vrouwen leven zoals ze zich niet kan veroorloven, begint de vulkaan te woeden en afgunst, haat tegen vrouwen en woede, die in het algemeen alleen op zichzelf is gericht;

Wedstrijd. Waar te trouwen betekent het doel van al het leven, een wanhopig verlangen om ‘uw’ te beschermen, draait vaak aan. Laat niemand in je man. Elke vrouw wordt als een bedreiging gezien. Vanuit deze zwakke positie vergeten we dat een man geen geit aan een touw is, en als je het kunt «wegnemen», dan is het probleem helemaal niet in andere vrouwen.

Waar misoginia woont?

Vrouwelijke mizoginia ontstaat waar vrouwen niet genieten van hun eigen uniekheid (zoals mannen), maar met elkaar concurreren. Vrouwen worden beperkt door het kader van naleving van leeftijd, nationale ideeën over het huishouden, reproductieve vaardigheden en seksualiteit. Dat wil zeggen, een vrouw kan niet gewoon kinderen willen krijgen, ze is alle vrouwen verschuldigd die geloven dat «kinderen geluk zijn, zonder kinderen, je bent een leeg schip», geef een gedetailleerd rapport over haar mening, hoewel haar reproductieve systeem en haar functioneren niet Bezorgd iemand, behalve zij.

Ook kan een vrouw, om aantrekkelijker en sexier te zijn, geen weelderige vormen hebben. Als een plus -size van een vrouw een man heeft die dol is op haar en niet in haar buigt, dan wordt hij een pervert genoemd. Wie? Vrouwen! Voor mannen, voor het grootste deel, geeft er niet om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *