HelloFresh sosiale kommunikasjonsplattformer 

I dette blogginnlegget skal jeg skrive om de sosiale kommunikasjonsplattformene jeg mener er mest relevante for HelloFresh. HelloFresh er aktive på flere plattformer, blant annet instragram og Facebook. Bruken av disse kanalene gjør at virksomheten er tilgjengelig for alle, og også da målgruppen. 

Sosiale kommunikasjonsplattformer som Facebook, instragram, Twitter og youtube er i dag en av de mest relevante plattformene på sosiale mediene for spredning av kommunikasjon. Ved aktiv bruk av disse plattformene kan gi organisasjonene store konkurransefordeler, da brukerne stadig blir eksponert for ulike tilbud, informasjon og reklame. God og tydelig kommunikasjon på disse plattformene vil kunne gi god effekt på markedsføringen til organisasjonen. I tillegg gjør teknologien det mulig for bedriftene å drive målrettet markedsføring og dermed treffe målgruppen enda bedre. Dette øker også sjansene for bedriften å oppnå synlighet og vekst. 

Instragram

På instragram har HelloFresh over 7000 følgere som når ut en stor gruppe mennesker. Instragram er en digital plattform hvor både privatpersoner og bedrifter kan dele inspirerende bilder og videoer med tagger og hashtags. Formålet med plattformer gjør det enkelt for bedrifter å nå ut til sine kunder på en utradisjonell måte. 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
screenshot fra HelloFreshs instagramkonto

Facebook

HelloFresh har også en egen Facebook profil hvor de deler inspirerende bilder og videoklipp av forskjellige oppskrifter. Plattformer passer fint til å bygge opp merkevaren, dele informasjon og salg. Begge kommunikasjonskanalene har linket til nettsiden til HelloFresh i biografen sin, så det er enkelt å finne frem og bestille matkasse. 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
screenshot fra HelloFreshs facebookprofil

Begge kommunikasjonskanalene er relevante for virksomheten HelloFresh. Aktiv oppdatering på begge mediene vil fremme salg, kundelojalitet, engasjement, vekst og merkevarebygging. De målene bedriften setter seg vil kunne nås og kommuniseres ut mer effektivt og tydeligere til sin kundegruppe gjennom disse kanalene. 

Kilder:

https://www.instagram.com/hellofreshnorge/

https://www.facebook.com/HellofreshNorge/

https://www.hellofresh.no/about/influencers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *